Premium zonnepanelen en laadpaal installatie bij woonvilla in Doetinchem

29

zonnepanelen

12.615

vermogen in Watt

22

kW laadstation

In Doetinchem hebben we een opwindend project afgerond bij een prachtige villa met een rieten kap. Deze villa vormde het perfecte decor voor onze duurzame energie-installatie. In samenwerking met de eigenaar hebben we besloten om alle platte daken van deze betoverende villa te benutten voor een zonne-energiesysteem van topkwaliteit.

We installeerden 29 premium zonnepanelen, elk uitgerust met SolarEdge optimizers, om zo het maximale potentieel van de zonnestralen te benutten en tegelijkertijd de veiligheid te bewaken. 

De zwarte gecoate onderconstructie zorgt voor een naadloze en elegante afwerking die perfect past bij de stijl van de villa. Door deze afstemming is de visuele impact van de zonnepanelen geminimaliseerd, waardoor ze subtiel en toch effectief geïntegreerd zijn in het algehele ontwerp van de woning.

Dit project belichaamt niet alleen onze toewijding aan duurzame energie, maar ook aan het behoud van de schoonheid en integriteit van bijzondere woningen zoals deze prachtige villa met rieten kap.

Als onderdeel van onze uitgebreide installatie hebben we een SolarEdge omvormer geïnstalleerd om de opgewekte zonne-energie efficiënt om te zetten. Deze omvormer staat bekend om zijn betrouwbaarheid en geavanceerde functionaliteiten.

Naast het zonne-energiesysteem hebben we ook een Wallbox Pulsar Plus geïnstalleerd voor het opladen van de elektrische auto. Deze Wallbox heeft een slimme functie voor automatisch opladen op zonne-energie. Het detecteert overtollige zonne-energie en gebruikt deze om het aangesloten voertuig op te laden, waardoor we profiteren van schone energie en kosten kunnen besparen.


We zijn blij dat we hebben mogen bijdragen aan het versterken van de groene voetafdruk van deze woning.

Ook interesse in zonnepanelen, een thuisbatterij of laadpaal?