Mijn naam is Alex Haverkamp en ik ben de persoon achter Laadspot.

Ik heb lang gewerkt in de automotive industrie. Maar toen ik voor de tweede keer vader werd, wilde ik wat anders. Mijn wens was om een eigen bedrijf op te zetten die meehelpt aan een gezonde toekomst voor volgende generaties. Daarom besloot ik mezelf te ontwikkelen op het gebied van laadpalen, zonnepanelen en thuisaccu’s.


Nadat ik mijn diploma voor elektrotechniek heb gehaald ben ik aan de slag gedaan bij verschillende werkgevers om ervaring op te doen. Daarnaast heb ik mijn kennis nog verder uitgebreid door certificaten te halen voor de installatie van laadpalen, zonnesystemen en thuisaccu’s.

Zonnepanelen instaleren in Lingewaard (Huissen)

"Met Laadspot wil ik klanten helpen besparen op hun energierekening en duurzamer te leven"

Toen ik genoeg kennis, certificaten en ervaring in huis had startte ik mijn bedrijf: Laadspot. Met Laadspot wil ik klanten helpen besparen op hun energierekening en duurzamer te leven. Met zonnepanelen, thuisaccu’s én laadpalen veranderen wij huizen en bedrijfspanden in intelligente Laadspots.

Naast het alles-in-een aanbod van Laadspot, onderscheid ik me door een persoonlijke en klantgerichte benadering.

Advies over zonnepanelen, thuisaccu, thuisbatterij en laadpalen in Lingewaard, Nijmegen en Arnhem

"Bij Laadspot weet u simpelweg met wie u contact hebt"

Bij Laadspot weet u simpelweg met wie u contact hebt. Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering ben ik degene die alles regelt. Dus wanneer u een vraag heeft kan ik die meestal direct beantwoorden, zonder dat het eerst naar een andere afdeling moet.

Om een snelle service te waarborgen, focus ik mij op regio Arnhem-Nijmegen. Zo hoeft u niet lang te wachten en kan ik sneller langskomen om te kijken of een systeem bij u mogelijk is, vragen te beantwoorden en te installeren.

Ik hoop dat u een beeld hebt gekregen van wie ik ben en wat ik met Laadspot wil bereiken. Heeft u toch nog een vraag of misschien wel interesse? Neem contact met me op en ik help u graag verder. Tot dan

Kiest u voor Laadspot, dan kiest u voor kwaliteit

Efficiënt hoog rendement fullblack zonnepaneel  in regio Arnhem Nijmegen Lingewaard

Zonnepanelen

Hoog rendement zonnepanelen met een strak ontwerp

Thuisaccu's

Sla goedkope (zonne)energie op voor  later gebruik

Laadpalen

Laad uw elektrische auto op met eigen zonne-energie of met gunstige tarieven

Groepenkasten

Wij maken uw groepenkast volgens de NEN 1010 norm en toekomstbestendig